Electa Spa

Electa Spa

”En av Sveriges modernaste spa-anläggningar”

Så marknadsför sig Electa Spa som är ett spa mitt i centrala Helsingborg. Det är på hela 600kvm vilket även speglar sig i utbudet som besökarna kan ta del av. Här finns de allra mest klassiska behandlingarna så som olika slags klassisk massage. Men de erbjuder även mer udda och ovanliga inslag i spamiljön. Passa på att bli klippt av en frisör eller varför inte gå på en föreläsning om något inom hälsa?

Ensam – Två – eller många?

Det viktigaste med att åka på spa är att hitta lugnet. Många kan göra detta i bubbelpoolen eller i relaxen med många andra. Men vissa behöver vara ensam. Detta behov har Electa Spa mött upp genom att erbjuda ett spabad för två och ett för en enda person. Perfekt för de som vill få den totala tystnaden och vara för sig själv.

Se övriga Spa Helsingborg

Priser:

Detta är enbart prisexempel. Det finns en rad ytterligare paket och behandlingar att välja mellan.

Ansiktsbehandling 25 min – 495kr

Massage Avkopplande 25 min – 495kr

Bad (Singelbad) 45 min – 595kr

Bad (Duo) 25 min – 795kr

BodyScrub 25 min – 645kr

Bad & Massage Spakur 50min – 995kr

hemsidan går det även se ”Månadens erbjudande”. En behandling som är kraftig nedsatt i pris.

Boka spapaket

Många som åker på spa vill besöka anläggning mer än en dag. Ett mycket bra alternativ är då att boka ett s.k. spapaket. Ett paket med inträde till anläggning och hotellvistelse. Om så önskas går det även att lägga till middagspaket.

Electa Spa har inget eget boende men samarbetar med hotellen Clarion Hotel Grand Helsingborg, Hotel Maria, Elite Hotel Mollberg samt Elite Hotel Marina Plaza. Alla ligger i närheten av Electa Spa. Med spapaket får man både ner kostnaden och upp bekvämligheten. Allt är serverat – det är bara att slappna av och njuta.

Öppettider

Detta spa är ett så kallat ”dagspa”. Det betyder att de enbart har öppet dagtid och att övernattning inte sker på anläggningen. Tack vare samarbete med hotell i närheten (se ovan) skapas däremot smidiga övernattningsmöjligheter.

Mellan måndag och torsdag är öppettiderna 10-19.

På fredagar gäller 10-18 och lördagar 10-17. Söndagar är det stängt.